Room

Våra rum

Våra rum är utformade för att erbjuda en avkopplande och bekväm vistelse med omsorgsfulla detaljer för att skapa minnesvärda upplevelser. Varje rum har ett arbetsvänligt skrivbord och en minibar med drycker från vårt eget mikrobryggeri. Du kan njuta av platt-TV med ett generöst urval av kanaler, gratis wifi och en mysig sittgrupp.

Konsten på väggarna är autentiska bilder från vårt bryggeri, restaurang och hotell, vilket ger en unik atmosfär. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, är våra rum en fristad där du kan återhämta dig och njuta av en unik vistelse på Sveriges enda bryggerihotell.

Standardrum

Våra standardrum är för en eller två personer och har en boendeyta på 20–25 kvadratmeter. Här sover ni bekvämt i en twinsäng och har utkik mot gatan eller vår innegård.

Superiorrum

Våra superiorrum är lite rymligare än standardrummen och har en boendeyta på cirka 30 kvadratmeter. Här sover ni bekvämt i en twin- eller kontinetalsäng och har utkik mot gatan eller vår innegård. Vissa av våra superiorrum har även en extrasäng, där kan tre personer övernatta.

Bryggsviten

Våra sviter har en generös boyta på cirka 45 kvm och är uppdelade i ett sovrum och ett vardagsrum. Sviterna har en kontinetalsäng i sovrummet samt en soffa som går att bädda ut i vardagsrummet.  Alla sviter har balkong i sovrummet med havsutsikt.

Fri Wifi

Gratis WiFi finns i alla hotellets rum och utrymmen.

Frukostbuffé

Varje morgon dukar vi upp en gedigen frukostbuffé med allt gott du behöver för en bra start på dagen.

Centralt

Hos oss bor du centralt i Karlskrona och har nära till både havets lugn och stadens puls.

Hundar är välkomna

Självklart är våra fyrbenta vänner lika välkomna som deras ägare. Vi erbjuder ett antal rum hos oss där hundar kan övernatta tillsammans med matte och husse. För bokning eller mer information om våra hundrum ber vi er kontakta oss direkt.

Tillgänghet

Vi har rum som är anpassade för personer med rörelsehinder. För bokning eller mer information om dessa rum ber vi er kontakta oss direkt.